«

»

Stichting AUTHENS officieel van start

Om een optimale zorg voor Dave Op ’t Root en eventueel andere kinderen met een autisme spectrumstoornis in de toekomst te kunnen garanderen, is per 26-6-2012 “Stichting AUTHENS” opgericht. Bij Notariskantoor Nederweert werden de stukken door het bestuur & notaris E.D.H. Raemaekers ondertekend.

Jargo Op ’t Root (broer van Dave) is de trotse voorzitter van “Stichting AUTHENS”: “Het voelt goed om zelf de regie rondom de zorg voor Dave in handen te hebben. Nooit meer hoop ik het nog mee te maken dat het zo mis gaat, zowel voor Dave als voor mijn ouders! Met het huidige zorgteam en een team van enthousiaste mensen in het bestuur en waardevolle adviseurs langs de zijlijn, heb ik er veel vertrouwen in!”

Stanley Op ’t Root (jongere broer van Dave) zal zich inzetten om zo snel mogelijk de website www.authens.nl in de lucht te krijgen. Hierop kunt u op korte termijn alle informatie vinden rondom “Stichting AUTHENS”.

Stichting Rhythm & Blues Ospel

Bestuur Stichting Rhythm & Blues Ospel schonk de Fam. Op ’t Root de overgebleven shirts van de afgelopen jaren. In de toekomst kan dit voortgezet worden. Voor Jeanne & Frans een geweldige uitkomst, daar Dave met grote regelmaat zijn kleding stuk scheurt wanneer het niet goed met hem gaat. Heel hartelijk dank voor deze bijdrage!

Café De Prins Ospel

Ook café De Prins uit Ospel verleent zijn medewerking aan “Ospel in Actie”. In het café staat, sinds Ospel kermis, een bus waarin mensen een bijdrage kunnen doen voor de Actie voor Dave. We hopen van harte dat we o.a. middels uw bijdragen, voor Dave een duo fiets aan kunnen schaffen. Bert, alvast bedankt voor je medewerking!

Voorbereidingen OSPEL IN ACTIEWEEK 8 t/m 14 oktober 2012 in volle gang!

Achter de schermen wordt momenteel druk gewerkt aan de voorbereidingen voor de realisatie van de “OSPEL IN ACTIEWEEK van 8 t/m 12 oktober 2012”. Na de lezing van 21 juni j.l. kwamen er weer enthousiaste reacties los van particulieren en ondernemers die deze week willen doen slagen. Wij hopen van harte dat we met elkaar het project “OSPEL IN ACTIE” kunnen afsluiten met een positief resultaat!!

Team Ospel in Actie