«

»

Ospel & Nederweert in Actie: vandaag Buiten Gewoon in het teken van het Groen!!

Alle zegen kwam vandaag weer van boven… Maar niets kon Koen Slenders van Buiten Gewoon Groene Vormgeving ervan weerhouden om met zijn mensen, in de stromende regen, aan de slag te gaan…. Om het bouw- & tuinproject goed op elkaar te kunnen afstemmen, moest er vandaag al volop gesnoeid worden en materialen worden afgevoerd. Er werd weer met vele vrijwilligers hard gewerkt!

Sponsoren van “Ospel & Nederweert in Actie” op website Stichting Authens

Stagiaires van de Fontys Hoge School (Maarten en Twan) hebben de afgelopen week flink gewerkt om alle sponsoren op de site te plaatsen van Stichting Authens. Wilt u weten welke geweldige ondernemers er mee werken aan “Ospel & Nederweert in Actie”? Kijk op www.authens.nl en door een klik op het logo van elk bedrijf, komt u vanzelf terecht op de website van de betreffende ondernemer. Zijn we iemand vergeten? Graag contact opnemen met Anita Sonnemans (06-41941451).

Catering

De catering ging ook vandaag al van start om alle ondernemers op tijd te kunnen voorzien van een “natje & droogje”. Maria Frencken heeft de coördinatie van de catering op zich genomen en zorgt dat er steeds voldoende aanwezig is en de nodige hulp aanwezig is voor het smeren van broodjes etc.

Supermarkt Coop Phicoop Ospel heeft spontaan aangeboden om gedurende de hele Ospel & Nederweert in Actieweek de catering te sponseren!

Henk & Sjan heel hartelijk bedankt!!