«

»

Ospel & Nederweert in Actie: genieten van saamhorigheid

Het was me weer het dagje wel. Ongelooflijk, hoeveel ondernemers en medewerkers er op de been waren vandaag op Kuilstraat 22! De straat was druk bezet met auto’s, bussen en allerlei apparatuur.

Vandaag werd begonnen met het straatwerk: aankleding van de nu nog wat kale vlakte! Ik ben benieuwd hoe het tuinontwerp van Koen Slenders (Buiten Gewoon Groene Vormgeving) er in het écht uit komt te zien! Martien Kessels van Kessels Bestratingen en Wegenbouw BV geeft aanwijzingen. Koen vertelt ondertussen: “Wacht maar af! Je zult zien dat alles goed komt en het eindresultaat een mooie onderhoudsvriendelijke tuin wordt!” Wederom is hij, net als Klusbedrijf Frans van Nieuwenhoven, tot in de late uurtjes bezig.

Bij de achterburen werd een groot aantal klinkers geleverd, welke gesponsord zijn door MBI De Steenmeesters. Royal Roofing Materials BV leverde de materialen voor het dak, welk vakkundig gemaakt werd door Hendrikx Dak en Gevel uit Someren. Geweldig dat ook deze bedrijven mee werken aan dit hartverwarmend project!

Buiten gaat het geweldig vooruit.  Binnen ligt Jeanne Op ’t Root nog gehavend in haar ziekenhuisbed. Af en toe vangt ze een glimp op via gemaakte videobeelden van buiten. Enerzijds geniet ze ontzettend van alles wat er buiten gebeurt en maakt dit alles haar erg emotioneel, maar ze kan maar moeilijk accepteren dat ze niet ook haar bijdrage kan leveren. Jeanne kan nog maar weinig bezoek aan. Hopelijk wordt dit de komende weken beter, maar voor nu verzoeken we mensen die haar willen bezoeken of een warm hart toe willen dragen, even vooraf te bellen. Om mensen weg te sturen, maakt het voor haar alleen maar nog moeilijker. Ze wil wel, maar kan het nog niet. Jeanne zal deze week echt haar rust moeten nemen. Volgende week is ook Dave weer thuis en de thuissituatie weer intensief zijn.

“Dank je wel lieve mensen voor alle warme reacties!!”