«

»

Opbrengst statiegeldactie Dave op ‘t Root

Statiegeldactie Dave op 't Root

Tijdens de lezing gisterenavond in de Dorpsherberg te Ospel, werd de eerste opbrengst bekend gemaakt, van de Statiegeldactie voor Dave Op ’t Root. Boven verwachting werd er maar liefst € 265,45 opgehaald!

Een eerste opstap naar de aanschaf van een duo fiets voor Dave… Een project wat nog verre van realistisch is op dit moment, daar de kosten van een dergelijke fiets niet gering zijn!

Wij hopen van harte dat we, mogelijk in combinatie met andere initiatieven, deze fiets voor Dave kunnen aanschaffen! Dus wanneer je ideeën hiervoor hebt, zijn deze meer dan welkom en door te geven via ospelinactie@gmail.com . Natuurlijk is ook elk statiegeldbonnetje er weer één en zijn we erg blij met de opbrengst hiervan!

COOP Phicoop Ospel heeft toegezegd de Statiegeldactie voor Dave Op ’t Root voort te zetten tot en met de ‘OSPEL in ACTIEWEEK‘ van 8 t/m 14 oktober 2012! Meer informatie hierover, en rond de overige inmiddels ontstane geweldige initiatieven voor Ospel in Actie, volgt nog in een nadere berichtgeving.