«

»

Dag van het straatwerk en afwerking zorgwoning

De voorbereidingen voor het straatwerk in de achtertuin zijn afgelopen dagen getroffen. Vandaag zijn er vele stratemakers aan de slag om alle stenen een plekje te geven! Meer dan 30 werkers waren er vanmiddag op de been om de bestrating klaar te krijgen. Koen Slenders van Buitengewoon Groene Vormgeving vliegt van links naar rechts over het terrein, om alles aan te sturen… “Wat is het project groot geworden! Vele uren werk geweest in de voorbereiding en ook zeker deze week, maar echt gaaf om dit zo mee mogelijk te maken!”

 

De laatste afwerkingen rondom en in het tuinhuis

Het tuinhuis is inmiddels omgetoverd tot een fantastische zorgwoning! Frans van Nieuwenhoven en de jongens van Caris Karel BV werken hard door om op tijd klaar te zijn. De laatste loodjes, en dan trots op een geweldig resultaat.

Heerlijke patat & snack van Cafetaria “t Hukske” was een welkom ging er bij de werlieden wel in!! Wat een mensen op de been…! Anita Sonnemans telt “33 mensen” deze middag tijdens dit snackmoment!

 

Voorbereidingen voor de afsluiting van de “Ospel & Nederweert in Actieweek”

Even snel schakelen, want morgen zal de afsluiting zijn en willen we mensen mee laten genieten, van dit geslaagde project. Jan Truijen Beeld & Geluid zal morgen een groot scherm neerzetten om zo iedereen mee te kunnen nemen in de sferen van de afgelopen week. Sjef Bongers van Sportevents 4 Kids sponsort de wijn voor het afsluitend samenzijn!

In de stromende regen wordt de laatste hand gelegd aan het straatwerk en kan de woning gepoets worden! De harde werkers gingen door tot in de late uurtjes…. Wat is er veel gebeurd!!

Vol ongeloof sluit Frans ook deze dag weer af… “Het besef zal later komen, dit alles dringt gewoon nog niet door…!”