«

»

Afsluiting Ospel & Nederweert in Actie week

Zondagochtend werd in alle vroegte weer begonnen. Seerden Bestratingen, Tuincentrum Gielen & Adri Veugen zetten de puntjes op de i. Jos Govers is weer vroeg uit de veren om ‘Stichting Authens’ straks een mooie uitstraling te kunnen geven en ook Jargo & Frans halen nog even alles uit de kast. Buren en vrijwilligers schieten te hulp om de woning in te richten. Geweldig weer. Koen Slenders & Anita Sonnemans genieten nog even van een gezellige samenwerking in de buitenlucht. Om iedereen een impressie te geven van de ‘Ospel & Nederweert in Actieweek’, zet Jan Truijen een groot scherm voor ons neer. Een geweldige bijdrage!

Foto’s beneden: Jeanne is helemaal onder de indruk van het resultaat. Net Als de belangstellenden die een kijkje kwamen nemen. We sluiten vol trots en ongeloof deze Ospel & Nederweert in Actieweek af.

En of dit alles nog niet genoeg is…

Tijdens de afsluiting worden Jeanne & Frans nog verrast door verschillende mensen die een financiële bijdrage in een enveloppe afgeven. Ook doen de volgende bedrijven nog een geweldig gebaar:

  • Ospel Actueel & Mia Pellemans nemen de zonnewering onder de loep en zullen deze in orde maken
  • Coop Phicoop stopt Jeanne de opbrengst toe van de statiegeldactie van de afgelopen week
  • Fiesta Grill zal tijdens de officiële opening op 3 november heerlijke broodjes verzorgen
  • Giel Hekers sluit af met het aanbod om de nog in te zaaien grasvlakte, die nu nog niet klaar is, voor zijn rekening te nemen

TROTS OP EEN PRACHTIG RESULTAAT , MAAR VOORAL OP ALLE MENSEN DIE DIT MOGELIJK HEBBEN GEMAAKT!

Lieve mensen, het is gewoon geweldig… Heel hartelijk bedankt!!

Mocht u een financiële bijdrage willen leveren, om meer zorguren in te kunnen kopen en zo Jeanne & Frans Op ’t Root te kunnen ontlasten in hun zware zorgtaak voor Dave, kunt u een gift naar wens overmaken op rekeningnummer:

ING 7238454 (t.n.v. “Stichting Authens” – onder vermelding van ‘Zorg Dave Op ’t Root’)

Nogmaals heel hartelijk bedankt!